Volg de link 'Coaching & Counseling' om alles te lezen over begeleiding na seksueel misbruik

 

Anita Wolsink-Versnel

Coaching, Bars-behandeling

Anita Wolsink, coach

Mijn naam is Anita Wolsink – Versnel. Ik ben werkzaam sinds 2006 als Coach/Counselor & Vertrouwenspersoon, Kraamkundige (1994) en Doula.

Vanuit mijn werk in de kraamzorg en als personal coach heb ik regelmatig te maken met cliënten die gevoelens of trauma’s vanuit het (seksueel) verleden ervaren. Mijn begeleiding richt zich op het laten her-vinden, Ont-wikkelen van inzicht.  De kracht is de negatieve ervaringen vanuit het verleden niet in het heden te plaatsen. Hoe je dat doet, leer je tijdens de coaching gesprekken. Coaching is mogelijk in mijn praktijk in Drenthe.

Mensbeeld

Jij bent voor mij een heelheid. Eén geheel. Iedere ervaring, gedachte en belevenis is onderdeel van jouw leven. Het heeft je gemaakt tot wie je nu bent … Alles laat een afdruk/indruk achter in jouw zijn. Van sommige traumatische ervaringen uit je leven kan je de pijn en het verdriet (bijna) dagelijks ervaren. Gelukkig kan JIJ daar verandering in brengen door jezelf te gaan leren zien als holistisch mens, als één geheel en niet alleen als resultaat van de pijn van het verleden. Hiervoor krijg je waardevolle handgrepen mee.

Methode

Ik heb geen standaard werkwijze of protocol. Mijn hulpverlening is intuïtief en op maat. Het kan zijn dat je met één enkel gesprek of behandeling al verder kunt. Het kan ook zijn dat we samen een traject van meerdere gesprekken en/of behandelingen ingaan. We werken samen, het is zeker niet zo dat je het probleem bij mij neer kunt leggen en dat ik het voor je oplos … Wél kan ik je deuren wijzen die nu gesloten lijken, maar verwacht dat je zelf de deuren opent.

Ik ben er om je te helpen onafhankelijk te worden, je Zelf te zijn! 

Dat JIJ je veilig en gehoord voelt, is van het aller grootste belang! Ik ga geduldig en respectvol samen met jou op zoek naar de manier waarop je uít de schaduw en ín het licht kunt komen. Verwacht geen standaard “Fix”, het wordt een reis waarvan jij het tempo en de uitkomst bepaalt. Ik zorg voor de veiligheid en luister naar wat jij nodig hebt.

Hierbij beschik ik over verschillende –gespreks- technieken, Energetische therapie Access Bars en Mindfulness Based Cognitive Therapy. Ook huiswerkopdrachten kunnen een deel van het traject zijn. 

Speciaal geschikt voor 

  • Iedere leeftijdsgroep, van pasgeborenen, peuters, kleuters, jongeren en adolescenten, tot en met senioren
    Zwangeren en pas bevallen vrouwen die vóór, tijdens of na hun kraambed de gevolgen ervaren van seksueel misbruik uit het verleden

Bijzonderheden

Na/naast de coaching kan ik de energetische therapie BARS aanbieden. Deze therapie  verandert op energetisch niveau het cellulair geheugen, zodat de diepe impact van ervaringen uit het verleden in het heden transformeren. Ik ben geregistreerd & gecertificeerd behandelaar bij Access Consciousness 

Wat kost het 

Intake 1 uur : 60 euro , hierna bepalen we of we met elkaar verder gaan


Coaching gesprek 1 uur 75 euro
Bars behandeling  1 uur 75 euro

Hoe lang duurt het

Na de intake bepalen we samen hoe het traject eruit ziet. Het streven is dat jij zo snel mogelijk zelfredzaam wordt.

Contactgegevens Anita Wolsink

logo anita wolsink

“In je kracht Coach” Anita Wolsink –Versnel 
Coach/ Vertrouwenspersoon
Valtherblokken – Zuid 4 
7876 TB Valthermond Drenthe (praktijkadres) 
Telefoon: 06-21543727 
http://www.injekrachtcoach.nl
https://wolsinkversnel-vertrouwenspersoon.jouwweb.nl/

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb