Alles draait om wat er zich IN jou afspeelt, voor de vrucht IN jou. Holistisch gezien is de zorg voor de a.s. moeder de zorg voor de vrucht

De mogelijkheden tot groei, de koestering, bescherming en baring komen het best tot zijn recht wanneer jij je veilig- heel en ontspannen voelt.

Aan deze randvoorwaarden werk ik als kraamkundige en/of Doula graag mee.

Eventuele onzekerheid of onrust kan grotendeels weggenomen worden d.m.v. goede informatie, ontspanning, ademhalingssessies, yoga en de ruimte om al je vragen te stellen.

Ik wil er graag zijn als de persoon waar jij je veilig bij voelt.

De gehele periode vanaf kennismaking tot ver na de geboorte ben ik beschikbaar als aanspreekpunt. Per telefoon, app of mail.

 

Tijdens de zwangerschap kom ik 4 maal bij je aan huis. Eén maal voor een intake, 3 maal voor een gesprek of thema uit de onderstaande lijst of zelf ingebracht thema. Het ligt aan je/jullie wensen en behoeften waar de begeleiding zich op richt. Het zijn totaal 4 samenkomsten van ongeveer  2,5 uur per keer.

Mogelijkheden om uit te kiezen zijn bijvoorbeeld:

* Voorlichting- informatie gesprekken, b.v. over de zwangerschap of het geboorteproces

* Trauma ondersteuning in gespreksvorm of d.m.v. energetische therapie

* Ademhalingstechnieken

* Zwangerschapsyoga les, evt. bij specifieke klachten.

* Borstvoeding informatie

* Zwangerschapsmassage

* Rebozo informatie en ervaren

* Energetische Therapie

* Birth map maken

* Yoga Nidra ( diepe ontspanning)

* Natuurlijke geboorte en kraamtijd

* Babymassage

* Placenta, achtergrond en mogelijkheden

 

 Of ieder ander thema dat jullie graag willen bespreken. Van kleinere thema's kunnen er meerdere op één avond besproken worden.

Tijdens de geboorte ondersteun ik jullie vanuit mijn vakkundigheid als kraamkundige. Ik laat jullie niet alleen, behartig jullie wensen, bewaak jullie ruimte en maak (desgewenst) foto's. Tot twee en een half uur na de geboorte van de placenta ben ik (onzichtbaar) aanwezig en zal jullie zo nodig ondersteunen en foto's maken. Na de kraamtijd kom ik graag op bezoek. We blikken terug op de geboorte, bespreken hoe je/jullie het beleefd  hebben en hoe je het moeder- vaderschap tot nu toe ervaart.

Wanneer ik door jullie ingehuurd ben als kraamkundige én Doula, zorg ik natuurlijk na de geboorte voor een intieme kraamtijd waarin je alle mogelijkheid hebt om non stop te cocoonen met je kindje.

Er is een korting van 175 euro  op de tarieven mogelijk wanneer ik bij jullie ingehuurd ben als kraamkundige.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb