Jouw ervaring

 

Heb ik je begeleid tijdens de yoga, je bevalling, kraambed, coaching, babymassage of als Doula?

Laat dan graag een reactie achter zodat a.s. ouders een indruk kunnen krijgen over hoe je/jullie dit ervaren hebben.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Wollerich
een jaar geleden

Beoordeling over deze kraamzorgaanvraag

Ten tijde van mijn kraamtijd heb ik het ontzettend getroffen met Anita. Ze is een persoonlijk en betrokken kraamverzorgende met ontzettend veel (praktische) kennis en ervaring. Met haar competenties heeft Anita mij ten tijde van mijn bevalling en nadien enorm gerustgesteld en vertrouwen gegeven, waardoor alles soepel en naar tevredenheid verliep. Naast kraamverzorgende is Anita erg breed onderlegd. Zij beschikt over een breed scala aan tips/vaardigheden om jouw goed door de kraamperiode heen te begeleiden en zorgt ervoor dat jij samen met je partner en baby met vertrouwen de periode nadien kunt vervolgen. Aanvullend verrast ze je elke dag met diverse lekkernijen op het kraambed :). Kortom, niets meer dan volledige tevredenheid en ben blij dat ze naast me stond. Ik had haar voor geen goud willen missen!

Vellema
een jaar geleden

Beoordeling over deze kraamzorgaanvraag

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Anita. Ze zorgde in alle opzichten goed voor ons. Goede adviezen, lekker en gezond eten en een luisterend oor. Maar niet alleen in de kraamtijd veel aan Anita gehad. Ook tijdens de zwangerschap door o.a. zwangerschapsyoga en tijdens de bevalling was ze een grote steun voor mij/ons. Hierdoor hebben we alles in kunnen vullen zoals wij dat graag wilden. In een paar woorden: deskundig, liefdevol, rustig, praktisch en duidelijk. Een aanrader!

Bijzitter
een jaar geleden

Beoordeling over deze kraamzorgaanvraag

We hebben een heerlijke kraamtijd gehad, mede dankzij de begeleiding en verzorging door Anita. Zowel mijn man als ik voelden ons totaal op ons gemak bij Anita en dat is wat waard hoor! Een extra plus is het contact wat je voor en na de kraamtijd met Anita hebt, zo bouw je echt wat op en daarnaast kun je met je vragen of twijfels bij haar terecht. Dat voelt heel geruststellend en luxe! Woorden die in mij opkomen als ik aan Anita denk; rustig, bewust, invoelend, professioneel, duidelijk en liefdevol!! Daarnaast een vrouw die goed uit kan leggen, je op je gemak kan stellen en haar mening geeft wanneer je er om vraagt. Tegelijkertijd zal ze je niets opleggen, maar altijd benoemen dat het aan jou als ouder is om je gevoel te volgen! Nogmaals dank voor alles Anita ❤️

Koster
een jaar geleden

Beoordeling over deze kraamzorgaanvraag

Al waren het nog maar een paar dagen, toch een hele fijne resterende kraamtijd gehad dankzij Anita. Ze straalt veel rust uit en mijn oudste zoontje was gelijk weg van haar. Ze heeft hele goede begeleiding gegeven bij het geven van borstvoeding! Hele fijne natuurlijke omgang met de baby's.

Bakker
een jaar geleden

Beoordeling over deze kraamzorgaanvraag

Wij hebben ook de zwangerschapsyoga gevolgd bij Anita, dit was zeer waardevol op de voorbereiding op de bevalling. Ook was Anita tijdens de bevalling in het ziekenhuis aanwezig. Mede door haar is hierdoor de bevalling veel soepeler verlopen en was ze een grote hulp bij de eerste zorg. Tijdens de kraamweek hebben wij ontzettend veel van haar geleerd en was onze steun en toeverlaat. Het is heel duidelijk dat Anita ontzettend veel ervaring en kennis heeft. Tevens is ze zeer liefdevol, aardig en begripvol.

de Vries
een jaar geleden

Beoordeling over deze kraamzorgaanvraag

Ik heb werkelijk niets aan te merken op de manier waarop Anita haar werk uitvoert. De dagen dat ze bij me was waren heerlijk! Ik heb kunnen genieten en voelde mij in de watten gelegd. Ik heb tijd met m’n gezin doorgebracht, maar ook ruimschoots kunnen rusten. Ik voelde mij veilig en vertrouwd, zeker betreft het voedden, daar zag ik tegenop maar met de hulp van Anita ging dat gewoon vanzelf en heel natuurlijk. Je kunt merken dat ze naast professionele ervaring ook heel veel persoonlijke ervaring heeft en daardoor oprecht met je meevoelt. Fijn mens, heel bijzonder!!

Nanninga
een jaar geleden

Beoordeling over deze kraamzorgaanvraag

Ik heb bijna geen woorden voor hoeveel Anita voor ons heeft betekent tijdens de bevalling en in de kraamweek. Wat een topper, met zoveel kennis, kunde en ervaring. Goed afgestemd op mijn behoefte en doorziet mij goed waardoor ze ook op situaties kon inspelen waarin het mij even teveel was. Ook de emotionele ondersteuning was super.

Maartje
3 jaar geleden

Anita is bij mijn bevalling geweest vanaf het moment dat ik dat fijn vond. Een steun zo bleek bij het opnieuw pakken van de controle tijdens de weeën. Een mooie bijkomstigheid als je ook de yoga bij haar gevolgd hebt. De kraamweek zelf was naar volle tevredenheid. De aandacht die er voor mijn zoon en mij was, de tips en tricks die ik aangereikt heb gekregen en nog elke dag toepas. Anita kijkt naar mijn idee naar wat je nodig hebt en zet juist dat in tijdens de kraamweek. Precies zoals ik gehoopt had. Niet in de laatste plaats werd ik ook nog enorm verwend met allerlei lekkers en gezonde dingen. Ik kijk heel goed terug op mijn kraamweek. Dankbaar dat ik het zo heb mogen beleven samen met m’n gezin.

Maartje
3 jaar geleden

Onlangs heb ik bij Anita de zwangerschapsyoga gevolgd. De sfeer is ontspannen en ongedwongen in een klein gezelschap waarbij Anita ook veel aandacht individueel heeft kunnen geven. Anita neemt verder alle tijd en er is ruimte voor een grapje.
De 10 lessen waren voor mij waardevol. Naast yogaoefeningen wordt er uitleg gegeven over de bevalling zelf (tips en tricks) en ik heb veel bijgeleerd ondanks dat ik al een keer bevallen ben. Ik voel me gesterkt voor de bevalling. Niet in de laatste plaats vind ik het heel fijn dat er alle ruimte is voor je eigen zienswijze. Anita heeft geen oordeel en wat je mee wilt nemen, neem je mee. Anita komt ook bij mij kramen en dat vind ik een fijne bijkomstigheid. Je kent elkaar al. En ik ben er nu helemaal zeker van dat ze ons veel zal leren in de kraamweek. Anita heeft veel ervaring.

Aly Loes
3 jaar geleden

Lieve Anita,
De afgelopen weken bij jou de zwangerschapsyoga gedaan. Dat was echt heel erg fijn. Heerlijk kunnen ontspannen, na inspanning. :-) Fijne ademhalingstechnieken en houdingen geleerd voor tijdens de bevalling. Je weet waar je het over hebt en brengt dit op een hele fijne open manier over. Daarnaast was er veel ruimte voor gezelligheid, onze eigen ervaringen en hebben we veel informatie gekregen rondom de zwangerschap en de bevalling. Zwangerschapsyoga bij jou is echt een aanrader voor iedereen die zwanger is en zich goed voor wil bereiden op de zwangerschap en bevalling! We kijken in ieder geval uit om jou als kraamkundige te hebben zodra de kleine geboren wordt! Tot snel!

Liefs Aly Loes

Marion
4 jaar geleden

Lieve Anita,

Dank je wel voor je waardevolle ondersteuning bij de bevalling. De rust en continuïteit die je meebracht, in het hectische komen en gaan van het ziekenhuispersoneel, hielp me te focussen en met de door jou aangereikte ademhaling de weeën goed op te vangen. We kijken terug op je fijne aanwezigheid tijdens de kraamweek. We hadden niet beter kunnen wensen. Je had persoonlijke aandacht voor ons alle drie, met je warmte, je kundigheid en natuurlijke inslag. Met hart en ziel heb je ons tot en met de laatste dag begeleid en verzorgd. Je nam zelfs kraambloemen mee uit eigen tuin. We hadden heel bewust voor jou gekozen, je werkwijze sprak ons aan, en daar zijn we dankbaar voor. Dat we elkaar al een aantal keren hadden ontmoet tijdens mijn zwangerschap maakte de kraamtijd des te meer ontspannen. Ook is mijn man nog bij je geweest voor een 'bars' behandeling. We hopen dat nog meer gezinnen mogen genieten van jouw zorg. Nogmaals dank mooie wijze vrouw!

Warme groet,
Marion, Arjan en Emi

Carin
5 jaar geleden

Lieve Anita,

Toen ik 19 weken zwanger was zagen we elkaar voor het eerst tijdens de intake voor kraamzorg. Ik voelde direct een klik en een soort rust.
Gedurende de zwangerschap hebben we regelmatig contact gehouden en ben ik bij je geweest voor 2 bars behandelingen. Dit was een fijne ervaring!
Je was bij de bevalling/geboorte van onze dochter en hebt me hierbij geweldig ondersteund . Tijdens de kraamweek zijn we als gezin liefdevol door je verzorgd met je doula kwaliteiten en je jarenlange ervaring. Ik zou iedere zwangere willen adviseren om zich door jou te laten begeleiden en verzorgen!

Alle liefs Carin

De HaaiMaatjes
6 jaar geleden

Lieve Anita,

Eigenlijk zouden wij een andere kraamverzorgster krijgen.
Ik vond het dus heel spannend toen jij tijdens de bevalling bij ons thuis kwam. Je stelde me meteen gerust en hielp me rustig met mijn ademhaling tijdens het opvangen de weeën.
Je gaf hele duidelijke instructies waardoor ik goed begreep wat ik moest doen. Het is natuurlijk allemaal nieuw bij een eerste bevalling, dus ik vond jouw begeleiding helemaal super en werd er echt rustig van.

Elke dag hebben we enorm veel van je mogen leren en gezellig met je mogen kletsen over vanalles. Genoeg last van bevallingskwaaltjes en overal had jij tips en/of een oplossing voor.
En dan na het middagdutje stond er een heerlijk bord met vers fruit voor ons klaar.

Onze prachtige dochter geboren, daarna ik jarig en dus kwam jij zingend ons huis binnen en op de laatste dag was jij jarig, dus brachten wij een serenade. Wat een feest!

Nogmaals bedankt voor het aanreiken van de handvatten. Je hebt ons geleerd vertrouwen in onszelf te hebben en naar onze dochter te luisteren.
We hopen je nogmaals te mogen ontvangen.

Veel liefs "De HaaiMaatjes"

Aline Hummel
6 jaar geleden

Wij zaten midden in een verhuizing toen onze dochter geboren werd. De meeste spullen stonden al in ons andere huis. Maar we hebben ons prima gered, ook dankzij de hulp van Anita.
Toen onze dochter 4 dagen oud was, zijn we over gegaan naar het andere huis. Anita's auto volgeladen met onze spullen, onze dochter en wijzelf, zijn we naar het andere huis vertrokken. Het was een hectische, maar prachtige tijd!
Eigenlijk hadden we ons bij een ander kraambureau aangemeld, maar deze was toen die tijd overbezet. Dus kwam Anita helpen tijdens de bevalling. Anita werkt op een natuurlijke manier. Dit past bij mij en het voelde goed. Ik vond het daarom fijn dat we hebben kunnen regelen dat Anita kon blijven. Bij ons volgend kindje zou ik Anita zeker weten weer bellen!

Jelke en Sanne
6 jaar geleden

Ik kijk terug op een hele fijne kraamweek. Als je thuis komt met je eerste kindje komt er ontzettend veel op je af. Anita zorgt ervoor dat je nergens anders over na hoeft te denken behalve aan je kindje. Een hele fijne vrouw om om je heen te hebben en ik heb heel veel gehad aan haar adviezen. Voor nu, maar ook zeker voor later.
Anita, heel erg bedankt voor alle goede zorgen en deze fijne herinnering.

Melissa Vording
6 jaar geleden

Lieve Anita. Dankjewel voor je warme liefdevolle zorg. Voor de tweede keer stond je voor ons klaar. Eerst samen de bevalling gedaan waar het fijn is om je bij te hebben. En dan de kraamtijd, waar je je met veel warmte over ons hebt ontfermt. 's Morgens keek ik uit naar je komst en de klok ging veel te snel naar het moment dat je weg ging. Professioneel verzorgde je mij en Lidewei, maar ook de andere kinderen vonden je zorg fijn. Ook erg fijn dat je altijdbereikbaar bent voor vragen of als we ons ergens zorgen om maken. We missen je ;)

Jorindi
7 jaar geleden

We hebben voor de tweede keer kunnen genieten van een onbezorgde kraamperiode. Op een natuurlijke en persoonlijke manier mooie tips en adviezen mogen krijgen . Anita is een warm mens en je ziet en voelt echt dat haar hart in dit werk ligt. Heerlijk ontspannen , geen druk , jezelf mogen en kunnen zijn .... super ! Dank je wel anita ...

Gaby
7 jaar geleden

Een bevalling is spannend, vooral als het je eerste is. Je weet niet precies wat je kunt verwachten en je weet nooit van tevoren hoe een bevalling zal verlopen. De aanwezigheid van Anita bij de geboorte van onze zoon heeft zowel mij als mijn partner veel rust gebracht.

Wel/geen bevallingsbegeleiding?
Anita zou sowieso bij ons komen kramen, maar over de bevallingsbegeleiding heb ik aanvankelijk wel even getwijfeld. Is het dan nog wel ‘onze bevalling’, vroeg ik me af? En is het wellicht vervelend voor het ziekenhuispersoneel, waardoor er irritaties op de verloskamer ontstaan? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten tijdens je bevalling.

Ontspannen bevallingsbubbel
Deze gedachten bleken allemaal totaal ongegrond. Anita’s aanwezigheid is van de onopvallende soort: een warme, rustige, liefdevolle en vooral ook vakkundige aanwezige op de achtergrond, die ervoor heeft gezorgd dat we een bevalling zonder stress hebben kunnen ervaren. Ze was er wanneer we haar nodig hadden, en verder waren mijn partner en ik geheel samen in onze eigen ‘bevallingsbubbel’.

Rust in de rollercoaster
In tegenstelling tot verloskundigen en/of het ziekenhuispersoneel (die door de zorg voor hun andere patiënten slechts zo nu en dan eens komen kijken en pas in de laatste fase van de bevalling constant aanwezig zijn, waardoor je je redelijk aan je lot overgelaten kunt voelen), was Anita er dan ook van begin af aan en continu bij.

Tijdens de rollercoaster ride die een bevalling voor zowel de zwangere als voor de partner is, is het enorm fijn als er iemand non-stop in de buurt is die je kan bijstaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Iemand die er helemaal alleen voor jou is, die alle tijd heeft, rustig blijft, verstand van zaken heeft en indien nodig ook ervoor zorgt dat er rekening wordt gehouden met je wensen (bijvoorbeeld m.b.t je bevalplan).

Met haar verpleegkundige achtergrond, jarenlange ervaring in de kraamzorg en haar (zwangerschaps)yogakennis en –ervaring kon Anita ons tijdens de bevalling op alle fronten ondersteunen – van ademhalings- en ontspanningsoefeningen, tot antwoorden en adviezen wanneer er keuzes gemaakt moesten worden. Het maakt de bevalling een stuk relaxter wanneer je weet dat er constant iemand is waarbij je met vragen terecht kunt en die je door je weeën en bevalling begeleidt.

Steun voor de partner
Ook voor mijn partner was haar aanwezigheid daardoor zeer waardevol. Mannen voelen zich immers toch vaak machteloos tijdens een bevalling en het is voor hen ook lastig in te schatten hoe ze het best tot steun kunnen zijn. Door Anita’s aanwijzingen heeft hij me enorm goed door mijn 26-urige bevalling geholpen. Hoewel het een erg zware bevalling was met onverwachte wendingen en weeën die vanaf het begin non-stop in elkaar overgingen, heb ik - hoe gek het ook mag klinken - geen enkel stressmoment ervaren.

Combinatie bevallingsassistentie - kraamzorg
Anita’s aanwezigheid bij de bevalling bleek vervolgens ook ontzettend waardevol in de daaropvolgende kraamweek. Doordat ze alles van minuut tot minuut had meegemaakt, wist ze precies hoe de bevalling was verlopen. Het maakte dat ik me erg begrepen en gesteund voelde en zij antwoord kon geven op allerlei vragen over de bevalling die in die week bij mij nog naar bovenkwamen.

Kortom, het is een combinatie die ik iedere kraamvrouw aan kan raden!

Eva
8 jaar geleden

Lieve Anita, bij jou de Access Bars training gevolgd. Buiten een gastvrij ontvangst en logeerplek een boeiende ervaring. Rustige en duidelijke uitleg hoe de Bars te "gebruiken". We waren met een klein groepje en dat was fijn, daardoor hele dag kunnen voelen en doen. Anita geeft de training met hart en ziel en daardoor voel je je ook op je gemak. Ga me er zeker meer in verdiepen. Xx Eva

astrid holtzer
8 jaar geleden

Vandaag heb ik de cursus Access Bars gedaan bij Anita.
Het was een leerzame, goed georganiseerde en waardevolle cursus.
Anita weet goed hoe ze de leerstof over moet brengen en het boeiend te houden.
Zij en haar gezin zijn zeer gastvrij, ik voelde me erg op mijn gemak.
Bedankt voor deze dag,
met liefdevolle groet,
Astrid

Sharita
8 jaar geleden

Super tevreden over Anita! Ze heeft ervoor gezorgd dat ik een ontspannen kraamtijd heb gehad. Tevens was ze bij de bevalling van mijn zoontje. Daarbij heeft ze mij erg gesteund, ik had rugweeen had die ik moeilijk kon opvangen. Ze bracht het stukje rust en vertrouwen dat ik op dat moment nodig was. Tijdens de kraamtijd heeft ze ons een hele hoop goede en mooie tips mee kunnen geven. Ondanks dat
dit mijn 2e kindje is heb ik nog veel bij kunnen leren en bovenal genoten van mijn kraamtijd. Daarvoor bedankt Anita!

Lisette & Stefan
8 jaar geleden

Ik had de hele dag al weeën en rond half 9 bij de verloskundige besefte ik dat pas. Ze hebben mij nog eens gestript waardoor het allemaal erg snel ging. 1 uur later kwam de verloskundige die de bevalling kwam doen.. Niet veel later werd groene kruis gebeld en Anita kwam ! Ik was erg rustig vond ik en liep alles op zn beloop gaan. Anita heeft veel tips gegeven tijdens de bevalling waar ik.echt wat aan gehad heb. Ik vond het erg jammer dat ze niet bleef kramen. En ook nog eens een super eerste kraam cadeau gekregen een afdruk van zijn voet. Bedankt voor alle hulp en steun.

Madelon Haak
8 jaar geleden

De kraamzorg die Anita ons heeft gegeven, hebben we veel van geleerd. Ze heeft ons goed geholpen met de kleine meid en als er vragen waren kon ze er erg goed antwoord op geven. Alle tips en trucs die ons zijn gegeven zijn erg handig en gaan we gebruiken wanneer nodig. Een leuke kraamtijd gehad! Helemaal super! Dankje wel Anita. Liefs van ons.

Madelon Haak
8 jaar geleden

Vandaag bevallen van een prachtige dochter. Haar naam luidt Aysen Martha Brouwer. Ze is geboren op 28/05/2014 om 02.19 uur en weegt 2035 gram. Op dit moment zijn moeder en dochter nog in het ziekenhuis maar maken het goed. Anita is langs geweest om te kijken hoe het met ons ging en zodra wij na huis mogen gaat Anita bij ons kraamzorg doen! Helemaal super! ♡

Sieka Rademaker
9 jaar geleden

Van een trotse Oma,

Btw , vanaf de zijlijn vond ik je een geweldige kraamverzorgster , je was er voor moeder en kind ...super gedaan !! xxx

cindy
9 jaar geleden

Ik wou je nogmaals bedanken voor de fijne kraamperiode. Na de bevalling en
de ziekenhuisdagen daarna, wist jij meteen vanaf dag één een heel andere
sfeer te creëren, waardoor we echt konden genieten van de kraamperiode. Zo
fijn dat jij over veel dingen hetzelfde dacht als wij. Vooral het feit dat
jij niet aandrong op dat hij in zijn eigen bedje moest slapen, maar gewoon
lekker tegen me aan kon blijven liggen. Cindy

Damay Jonker
9 jaar geleden

Wij hebben onze kraamtijd met Anita als heel prettig ervaren. We zijn heel erg blij dat we, na 2 keer iemand van een organisatie over de vloer gehad te hebben, iemand zelf konden kiezen waar we direct vanaf de intake al een leuke klik mee hadden.
Anita is een wijze en lieve vrouw en bovenal een hele goede kraamverzorgster.
Je kunt al je zorgen en wensen met haar bespreken en ze doet er ook wat mee. Ze geeft je rust en regelmaat, let goed op het welzijn van kraamvrouw en baby en super in de omgang en verzorging van de andere kinderen binnen het gezin. Huishoudelijke taken worden netjes en in overleg uitgevoerd en bezoek wordt hartelijk ontvangen.

Als ik het eerder had geweten had ik zonder twijfel bij de allereerste zwangerschap al voor haar gekozen. De begeleiding tijdens het bevallen was heel goed en ook de wetenschap dat je haar mag bellen wanneer je haar nodig hebt geeft rust. Fijne begeleiding bij borstvoeding, handige tips, veel kennis en bied inzicht als het allemaal even niet zo gaat zoals je had gehoopt. Je wordt gesteund en begeleid met welke keuze je ook maakt en zet zich daar voor de volle 100% voor in. Ik heb de rust gekregen die ik nodig had en durfde met vol vertrouwen de dingen eens uit handen te geven, ik heb heel fijn kunnen praten over zorgen en vanalles en nog wat en kon alle vragen stellen die ik wilde stellen.Dit is ons derde kindje maar heb toch weer veel dingen bijgeleerd.
Ook als ze er niet is kun je haar vragen stellen en blijft ze bereikbaar voor je en dat is echt een heel groot pluspunt!

Na de kraamweek was het weer tijd om op 'eigen benen' te gaan staan, heb dit vol vertrouwen kunnen doen omdat ik veel handvaten aangereikt heb gekregen mbt tot regelmaat en aanpak voor de andere kinderen binnen ons gezin.Ik vond het heel jammer dat ze weer weg ging en dat zegt naar mijn inziens heel wat!

isabelle willemse
9 jaar geleden

Anita heb ik leren kennen als een wijs en liefdevol iemand. Ik leerde haar kennen toen in ik verwachting was van ons tweede kindje (geboren januari 2013).
In februari 2012 ben ik met Access Consciousness in aanraking gekomen, via een gemeenschappelijke relatie van ons.
In eerste instantie voor BARS. BARS is een proces waarbij 32 punten op het hoofd licht worden aangeraakt, waardoor je meer ruimte krijgt en meer jezelf kunt zijn. BARS en Access Consciousness (AC) hebben veel veranderd in mijn leven. Maar Access Consciousness is niet alleen BARS.

Diverse waardevolle bodyprocessen, naast BARS, maken tevens deel uit van de tool box die Access Consciousness biedt.
Anita is zowel facilitator BARS als facilitator body processen. Dit betekent dat ze zowel behandelingen geeft als dat ze erin onderwijst.
De inzet van de AC tools, alsook het je dichterbij jezelf uitbrengen door counceling, is een vak dat Anita met vervulling en veel zorgvuldigheid uitoefent.
Ze is iemand die ik vanaf het eerste moment mocht, iemand in wie ik groot vertrouwen heb.

Recent heb ik de AC facelift van Anita gekregen. Het verschil voor en na is ongelofelijk. De moeheid en kringen onder mijn ogen waren zichtbaar verdwenen.
Ook mijn hangende oogleden – mijn oogopslag – waren veranderd. Alsof ik mijn ogen meer open kreeg. Maar vooral het weldadige gevoel erna!
Helaas woon ik in Zuid-Holland, nogal ver bij Anita vandaan. Anders zou ik mezelf zeker vaker trakteren op het pure welzijn dat Anita biedt.
Heb je die mogelijkheid wel, heb je een steuntje in de rug nodig en wil je je prettiger voelen? Maak dan zeker een afspraak.
Geldt overigens voor zowel zwangeren als niet-zwangeren.

Melissa Vording
10 jaar geleden

Anita heeft voor ons gezorgd, voor, tijdens en na de bevalling. En het was geweldig! Ze is lief, rustig, meelevend en kundig. Tijdens de zwangerschap al kennis gemaakt, en de kinderen waren direct al dol op haar. Tijdens de bevalling is ze van begin tot eind een steun geweest, en daarna heeft ze gezorgd voor een heerlijk rustige kraamtijd. En wat ik het bijzondere vind is de betrokkenheid, ook nadat ze naar huis is kun je haar nog bereiken met vragen. Mocht er hier een vierde kindje komen dan zal ik zeker vragen of Anita weer mijn kraamkundige wil zijn! Anita, dankjewel voor een geweldige leuke tijd, we missen je!

Petra
10 jaar geleden

Ik heb de zwangerschapsyoga gevolgd en vond het heerlijk. Het was mijn tweede zwangerschap en ik vond het fijn om tijdens de yoga even alleen met dit kindje bezig te zijn. Ik heb veel aan de oefeningen gehad en vooral de ademhalingstechniek die we leerden is erg nuttig geweest. Volgens mijn man was ik nog rustiger dan tijdens de eerste bevalling. Anita is een leuke, lieve vrouw met veel kennis in huis. Ze luistert naar je en geeft leuk les.

J. Wiering
10 jaar geleden

Anita heeft ons een fijne kraamtijd bezorgd na de bevalling van ons derde kind. Anita is kundig, flexibel, lief en luistert naar de wensen van het kraamgezin. Ondanks dat het ons derde kindje is, heeft Anita ons nog nieuwe dingen kunnen leren.
Het was prettig om van te voren te weten wie er bij ons kwam kramen. Ook voor de bevalling had ik regelmatig mailcontact met Anita, wat er voor zorgt dat je elkaar beter leert kennen.
Anita, bedankt en succes met alles!

Alise Tigelaar
11 jaar geleden

Inmiddels ben ik bevallen van onze lieve mooie dochter Tess. Ze is geboren op 13 september, 3 weken te vroeg. Ze is klein, maar kern gezond! Tijdens de bevalling heb ik de ademhalingstechnieken gebruikt die ik heb geleerd tijdens de yoga lessen en... het heeft mij enorm geholpen. Ik kon de weeen goed weg puffen. We hebben 11 dagen in het ziekenhuis gelegen. Nu is Tess al bijna 3 weken oud en kijken we terug op een goede bevalling. Voor iedereen die zwanger is... geniet ervan want de maanden vliegen voorbij! Zwangerschapsyoga? Dat is een aanrader!!!

Alise Tigelaar
11 jaar geleden

Ik ben nu 36 weken zwanger en heb vorige week mijn laatste yoga les gehad. Ik heb in totaal 15 lessen gehad. De lessen..... echt super leuk! We hadden een leuke gezellige groep en ik heb ontzettend veel geleerd in deze weken. Het is mijn eerste zwangerschap en ik was toch wel wat onzeker over hoe het zal verlopen in die 9 maanden en tijdens de bevalling. Anita, bedankt voor al je informatie en oefeningen/ademhalingstechnieken die je me geleerd hebt. Ik denk dat het me enorm gaat helpen tijdens de bevalling. Succes met alles!

Groetjes Alise

Janet ter Veld - Assen
11 jaar geleden

Na mijn 2e bevalling kwam Anita bij ons thuis kraamzorgen. Ze zorgde voor een ontspannen sfeer, die ik heel belangrijk vind! Ze legde alles duidelijk uit en besprak met ons wat wíj belangrijk vonden. Omdat ik last van mijn rug had, kreeg ik zelfs nog een massage van haar. Ze maakte een voetafdruk van mijn dochtertje voor ons en voor oma... gewéldig! Wat een verrassing! Plus nog een cadeautje bij het afscheid.

Anita, we hebben een heerlijke week met jou gehad en zou je zeker aanbevelen bij anderen! Ik hoop dat je nog vele kersverse ouders mag begeleiden en vooral dat je dit werk met heel veel plezier mag blijven doen! Dank je wel!

Groetjes Janet

Henrike Doldersum- Berkenbosch
11 jaar geleden

Ik ben nu bijna aan het einde van mijn 10 lessen en heb echt heel veel geleerd.
Niet alleen dat het belangrijk is dat je ontspannen bent tijdens de bevalling en dat je ademhaling hier erg belangrijk bij is.... maar ook om stress en bewustwoording van klachten te herkennen.
Ik heb nu al veel minder spanning in het dagelijks leven. Let veel meer op houding en opgebouwde spanning
Wat Anita ook heel mooi kan vertellen is band tussen jou en je kind en wat dan vooral belangrijk is, het zijn soms kleine dingen, maar erg belangrijk om wel of niet te doen, dus al met al ben ik echt super blij dat ik gegaan ben en kan het ook echt iedereen aanraden!!!

Groetjes van Henrike

Tamara hardon
12 jaar geleden

Anita is bij ons geweest na de geboorte van onze 2de zoon.
Het was voor Anita een poosje geleden dat ze als kraamverzorgende had gewerkt, hier was niks van te merken!
Anita was ook erg lief voor onze 1ste zoon, hoe vaak ik haar en hem wel geen liedjes heb horen zingen, voor Sinterklaas liedjes waren toen favoriet.
Echt een super kraamtijd gehad!!

Daarna heb ik nog de babymassage van haar geleerd, ook dit was erg prettig. Onze zoon is nu bijna 5 maanden en nog geniet hij er van en ik ook.

Tamara Hardon.

Anet van Bekhoven
12 jaar geleden

Anita heeft ons begeleid tijdens de bevalling en daarna een heerlijke kraamtijd bij ons gegeven.

In de zwangerschap heb ik zwangerschaps-yoga gedaan als voorbereiding van de bevalling en ter ondersteuning van mijn lijf en gezondheid. Ook een partner les was daarbij inbegrepen. Mijn partner vond die les erg leerzaam en prettig om mee te maken. Hij kreeg een andere blik en voelde zich meer betrokken bij de zwangerschap.
Tijdens de bevalling was Anita aanwezig. Het fijne is, dat ze de gehele dag aanwezig was. Zij kende mij en wist hoe ze mij moest begeleiden als ik het moeilijk had, zij begeleidde mijn partner zodat hij mij kon ondersteunen. Wij hebben het als heel prettig ervaren dat zij aanwezig was in het ziekenhuis.
Uiteindelijk ben ik bevallen via een keizersnede, hier was zij bij aanwezig. Toen mijn partner met kind naar een aangrenzende ruimte ging, bleef zij bij mij. Zodat ik niet alleen bleef.

Na 2 dagen ziekenhuis, begon de kraamtijd. Rust was het allerbelangrijkste, en daar heeft zij voor gezorgd. Eigenlijk is er maar 1 woord nodig om de kraamtijd te omschrijven. Het was HEERLIJK.

Omdat Anita bij de bevalling aanwezig was, kon ik regelmatig terugkomen op de bevalling. Zij wist wat ik had doorgemaakt. Ons gezin is erg blij geweest met deze begeleiding.
Anita dank je wel voor je aanwezigheid.

Anet

Annegreet van Donk
12 jaar geleden

Anita heeft mij tijdens mijn eerste zwangerschap/bevalling op 3 vlakken bijgestaan, in de voorbereiding op de bevalling met zwangerschapsyoga, tijdens de bevalling als coach en ondersteuning van de verloskunde en na de bevalling als kraamhulp. Doordat ik in de aanloop naar de bevalling yoga ben gaan doen heb ik er heel ontspannen naar toe kunnen leven en heb ik, ondanks toch wat complicaties, een zo ontspannen mogelijke bevalling gehad. Doordat Anita mij tijdens mijn zwangershap al begeleide met de yoga kon ze tijdens de bevalling heel goed inspelen op mijn behoeftes en was ze mijn man en mij echt tot steun.
De kraamtijd is een verlengde geweest van de bevalling, intiem en eigen. Doordat het een eerste kindje is voor ons was het een zeer leerzame periode waarin Anita ons stap voor stap met veel geduld vanalles heeft laten zien waardoor ik in ieder geval het gevoel heb dat ik Yonah een goede start van zijn leventje heb kunnen geven!
Annegreet van Donk

Lindardriessen@versatel.nl
een jaar geleden verwijderen

Lieve Anita, via deze weg willen je nogmaals ontzettend bedanken, voor de fijne kraamtijd die we gehad hebben. We waren heel blij dat je bij ons gekraamd hebt, zo lief en betrokken en zoveel goede tips, waar we echt wat mee konden. Ook was je erg oplettend en handelde je zorgvuldig en liefdevol. Ook had je een heel contact met onze oudste dochter, ze vond het ook erg leuk dat je tijdens de kraamdagen bij ons was. Wat ik zelf ook als heel prettig heb ervaren was je aanwezigheid tijdens de bevalling, dit voelde zo goed, ook om naardien er over te praten was heel fijn.

Na 6 weken heb ik ook de cursusbaby massage bij je gevolgd. Wat was dat leuk om je weer terug te zien en ook was het een erg leuke cursus om te doen, waarin je ook weer veel nuttige tips voor me had. Ook nu vind onze dochter het nog heerlijk als ik haar masseer.

Nogmaals heel erg bedankt, voor je lieve en goede zorgen.

Liefs Linda.

 
Floorfnolta@gmail.com
een jaar geleden verwijderen

Via onze verloskundige troffen wij Anita als kraamvrouw, en daar waren we heel blij mee. Een warm en betrokken mens die naar je luistert als je het even moeilijk hebt, ze is er voor je. Daarnaast geeft ze goede tips! Ze kijkt naar wat jij nodig hebt en doet dan net wat extra's ;-)
Niet heel uitgebreid verslag, het was gewoon fijn!
Liefs Floor

 
Manon van der Doesmanonvddoes@gmail.com
2 jaar geleden verwijderen

Dankzij Anita kan ik terugkijken op een hele fijne kraamtijd en een bijzondere natuurlijke bevalling. Ze is echt een kraamverzorgster++!
Anita is een bijzondere, intuitieve, zorgzame, gezellige en vakkundige vrouw. Ze is enorm betrokken en persoonlijk. Ze heeft hart voor haar werk.
Bij de kennismaking nam ze al uitgebreid de tijd en het voelde voor ons al direct vertrouwd en fijn. We waren zo enthousiast dat zij op ons pad was gekomen.

Helaas werd mijn moeder ernstig ziek en overleed kort daarop toen ik 30weken zwanger was. Anita was zo lief voor mij, ze leefde enorm mee en ze stond zelfs bij de uitvaart van mijn moeder, heel bijzonder. Ik voelde mij gesteund door haar en ze gaf mij het vertrouwen dat we goed door de bevalling en kraamtijd zouden komen.

Ze was bij de bevalling en geboorte van onze zoon Sven. Ze waarborgde mijn wensen, ze zorgde fantastisch! Ze hielp met haar goede kundalini ademhalingstechnieken mij door de bevalling heen. Ze weet een mooie sfeer te creeren en ze is zo zorgzaam en behulpzaam. Het was heel bijzonder voor mijn man en mij om het samen met haar als een team mee te maken!

De kraamweek was mooi, fijn, met een lach en een traan. We hadden fijne en mooie gesprekken, een luisterend oor, ze gaf veel goede adviezen en tips. Ze verwende mij met heerlijke mooie ontbijtjes. Ze speelt heel goed in op je behoeften. Ze hielp mij geweldig met de borstvoeding. En uiteraard was ze geweldig in het verzorgen van ons zoontje.

Kaarsjes, massage met lavendelolie, bloemetjes naast mijn bed; als ik lelietje van dalen ruik zal ik altijd terugdenken aan de bijzondere kraamtijd en aan Anita.
Ik kan daarom iedereen Anita van kraamcentrum Shanti met een gerust hart aanbevelen!

Liefs Manon

 
Damay Jonkerd-jonker@hotmail.nl
2 jaar geleden verwijderen

Wij hebben onze kraamtijd met Anita als heel prettig ervaren. We zijn heel erg blij dat we, na 2 keer iemand van een organisatie over de vloer gehad te hebben, iemand zelf konden kiezen waar we direct vanaf de intake al een leuke klik mee hadden.
Anita is een wijze en lieve vrouw en bovenal een hele goede kraamverzorgster.
Je kunt al je zorgen en wensen met haar bespreken en ze doet er ook wat mee. Ze geeft je rust en regelmaat, let goed op het welzijn van kraamvrouw en baby en super in de omgang en verzorging van de andere kinderen binnen het gezin. Huishoudelijke taken worden netjes en in overleg uitgevoerd en bezoek wordt hartelijk ontvangen.

Als ik het eerder had geweten had ik zonder twijfel bij de allereerste zwangerschap al voor haar gekozen. De begeleiding tijdens het bevallen was heel goed en ook de wetenschap dat je haar mag bellen wanneer je haar nodig hebt geeft rust. Fijne begeleiding bij borstvoeding, handige tips, veel kennis en bied inzicht als het allemaal even niet zo gaat zoals je had gehoopt. Je wordt gesteund en begeleid met welke keuze je ook maakt en zet zich daar voor de volle 100% voor in. Ik heb de rust gekregen die ik nodig had en durfde met vol vertrouwen de dingen eens uit handen te geven, ik heb heel fijn kunnen praten over zorgen en vanalles en nog wat en kon alle vragen stellen die ik wilde stellen.Dit is ons derde kindje maar heb toch weer veel dingen bijgeleerd.
Ook als ze er niet is kun je haar vragen stellen en blijft ze bereikbaar voor je en dat is echt een heel groot pluspunt!

Na de kraamweek was het weer tijd om op 'eigen benen' te gaan staan, heb dit vol vertrouwen kunnen doen omdat ik veel handvaten aangereikt heb gekregen mbt tot regelmaat en aanpak voor de andere kinderen binnen ons gezin.Ik vond het heel jammer dat ze weer weg ging en dat zegt naar mijn inziens heel wat!

 
wolsinkanitawolsink@gmail.com
2 jaar geleden verwijderen

Mooi berichtje van een blije Oma.....
I just want to thank you again for your contribution and presence at the birth of little XXXX. He is such a friendly, sweet little baby. I am glad all worked out well. I was really stressed during the labour process, when things didn't go according to plan. You were such a big help. Thank you.

 
Marleenmarleenbruinenberg@telfort.nl
4 jaar geleden verwijderen

Met 37 weken en 5 dagen ben ik thuis bevallen van mijn tweede dochter. De ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen hebben me zeker geholpen tijdens de bevalling, omdat ik tussen de weeën door heel bewust heb geprobeerd te ontspannen en me ook tijdens de hele bevalling heel bewust was van mijn lijf. De ademhalingsoefeningen bieden een goede ondersteuning tijdens de weeën.Ook na de bevalling let ik nu veel meer op mijn ademhaling en ontspanning van mijn lichaam. Ik zou het ook zeker aanraden!!!

 
Henrikemarkenhenrike@planet.nl
4 jaar geleden verwijderen

Ik wil eerst Anita bedanken voor de leuke en leerzame lessen!!
Anita, je bent een mooi mens!!!
Ik ben normaal helemaal geen persoon om stil te staan bij mijn lichaam en vooral het stukje ontspannen.haha
Maar ik heb er echt veel van geleerd, niet alleen tijdens de bevalling, maar ook in mijn dagelijkse leven..hoe ontspan je d.m.v. ademhaling, wees je bewust van je lichaam.
Echt een aanrader voor je bevalling!!

Liefs Henrike

 
Marionmarionveldhuizen@hotmail.com
4 jaar geleden verwijderen

Na 20 weken yoga lessen was ik helemaal klaar voor de bevalling!!
Tijdens de yoga lessen komt ontzettend veel aan bod, zoals houdingen en ademhaling, maar ook informatie over borstvoeding en draagdoek.
Ik heb ontzettend veel geleerd van Anita tijdens de lessen. Ik zag dan ook niet meer tegen de bevalling op.
4 weken geleden ben ik bevallen van een prachtige zoon.
De bevalling verliep vrij snel, en meteen vanaf het begin ben ik op mijn ademhaling gaan letten. Van begin tot eind heb ik hier veel aan gehad.
De verloskundige kon merken dat ik yoga had gevolgd omdat ik heel ontspannen was.

Anita is een hele fijne, warme, kundige en ontzettend aardige vrouw.
Ik ben super blij dat ik de lessen heb gevolgd en kan het echt iedereen aanraden!!

ANITA BEDANKT!! :)

 
Estherestherp@live.nl
4 jaar geleden verwijderen

Anita is een fijn en mooi mens. Ze neemt de tijd voor je, heeft altijd een luisterend oor en geeft veel bruikbare tips over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kijk ook maar eens op haar facebook pagina, erg interessant!!! De lessen zijn leerzaam, er heerst een ontspannen ongedwongen sfeer en ik kom altijd met een heerlijk relaxed gevoel weer thuis na de les.
Ik kijk steeds weer uit naar de volgende les!
Groetjes Esther

 

Doordat we midden in een verbouwing van ons huis zitten zie ik er altijd erg naar uit om naar yoga te gaan! Hier kan ik alle stress even vergeten en aan het eind van de les merk ik ook dat ik een stuk ontspannener ben, zowel in m'n hoofd als m'n lichaam. Het is echt een aanrader om tijdens je zwangerschap deze cursus te volgen. Zo stap ik niet geheel blanco in m'n bevalling en krijg ik tips over het opvoeden, voeden enz. van m'n kind. Ik kijk altijd erg uit naar de volgende les! Tot donderdag ;-)

 
Jannekehuybenjanneke@hotmail.com
5 jaar geleden verwijderen

Inmiddels heb ik een aantal yoga lessen gevolgd van Anita en ik vind het heerlijk! Ik was wel bekend met yoga en ook met zwangerschapsyoga. Maar bij Anita is het persoonlijker. De lessen vliegen voorbij en vaak vind ik het jammer om weer naar huis te gaan :-) Volledig ontspannen en weer wijzer kom ik terug van een yogales. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar bewust bezig zijn met je zwangerschap en met je baby! Groeten, Janneke.

 
patriciapatricia.miranda@live.nl
5 jaar geleden verwijderen

Aangezien ik wel tegen mijn eerste bevalling op zie en niet de meest rustige en ontspannen persoon ben leek de zwangerschapsyoga mij wel wat.Ik leer hier om te ontspannen. Ik krijg veel tips voor bij de bevalling en dat geeft mij steun en houvast. Ik voel mij tijdens de lessen serieus genomen en zeker geen nummer. Anita zorgt dat je je op je gemak voelt en legt goed uit wanneer je vragen hebt. Na de les (en tijdens) is er gelegenheid voor het stellen van vragen, over allerlei zwangerschapsgerelateerde onderwerpen. Ze geeft hierbij ook uitleg over draagdoek,roterend handelen,tepelkloven enz. Ook de partnerles was erg leuk en leerzaam. Groetjes Patricia

 
Marion Veldhuizenmarionveldhuizen@hotmail.com
5 jaar geleden verwijderen

Ik heb nu bijna 10 lessen yoga gehad. De weken zijn voorbij gevlogen. Er wordt veel nuttige informatie gegeven, ik heb hierdoor ontzettend veel geleerd. In deze weken heb ik ook mijn grenzen leren verleggen, en ben ik een stuk leniger geworden.
Ik ben dan ook blij dat ik na mijn 10de les nog meer lessen kan volgen.
Ik weet zeker dat deze yogalessen een voordeel zijn voor bij de bevalling!!

Groetjes Marion

 
© 2011 - 2016 Shantizwangerschapsbegeleiding.jouwweb.nl