Home » MBCT

 

Als Mindfulness Based Cognitive Therapist, (aandacht gericht cognitief therapeut)

Heb ik een begeleidingsvorm gecreëerd die ik "Zuiver Zwanger & Bewust Bevallen" noem

Een zwangerschap zonder angst, drama of hersenspinsels is mogelijk vandaar, ZUIVER ZWANGER

Helaas kunnen hersenspinsels, verhalen over enge gebeurtenissen of misschien wel je eigen eerdere ervaringen  je ZO bezighouden, dat je niet toekomt aan zuiver zwanger zijn.. Angstzweet,repeterende gedachten, nachtmerries en misschien wel uitstel van een volgende zwangerschap omdat je angstig bent.....

BEWUST BEVALLEN , vraagt om het aanwezig zijn in het moment en je niet bezig houden met al het bovenstaande. Je openstellen voor groei. En dan niet alleen de groei van je buik maar de groei van jezelf naar het moeder-ouderschap. WETEN wat er in je lichaam gaande is, je zeker voelen dat JIJ dit aankan, je gaat geboorte geven op de voor jullie meest optimale manier! Je leert contact maken met je kind en je eigen lichaam. Je leert eventuele stress momenten herkennen en ombuigen tot de meest comfortabele manier voor jou en je baby.

Zuiver Zwanger & Bewust Bevallen biedt een mogelijkheid om hier anders mee om te gaan. Niet zweverig maar een wetenschappelijk onderbouwde techniek ga je aanleren. Een manier van leven die je NU door je zwangerschap heen helpt en die je de rest van je leven kunt gebruiken!

Je bouwt aan je eigen bewustzijn en geeft daardoor de monkeymind geen kans om angst, onzekerheid, verdriet, pijn of twijfel te zaaien.

Je geeft jezelf en je baby een goede start en een mooie ervaring!

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb