Home » Rebozo massage

Moeder massage ( Rebozo)

 De toepasbaarheid van de Rebozo massage is eindeloos!

Tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte  en na de zwangerschap is het puur genieten en ontspannen in de Rebozo doeken!

Je ervaart een koesterende harmonische beweging , ritmisch schommelen en wiegen en vooral de ervaring van ontspanning en "vloeibaar" worden is een sensatie! Er zijn ( bijna) geen beperkingen om de Rebozo te kunnen inzetten.( Alleen mensen met osteoporose kunnen beter geen gebruik maken van deze massage) Tijdens de zwangerschapsmassage's beweegt de baby ontspannen mee en tijdens de geboorte kan de baby en kunnen de spieren van de a.s. moeder zich prettig ontspannen en kracht op doen voor de volgende wee... De doek kan ook ingezet worden om baby's die b.v in stuitligging liggen, uit het bekken te tillen en de kans te bieden te draaien zodat een vaginale geboorte wél tot de mogelijkheden behoort.

Tijdens de weëen kan de Rebozo veel verlichting bieden.Denk b.v. aan specifieke massage bij buik, rug of been weëen De massage kan zittend/ staand/ liggend en in zijligging uitgevoerd worden. Dus ook als je aan bed gekluisterd bent en aangesloten op apparatuur blijft massage mogelijk!

Gun jezelf ( en je baby!) deze Mexicaanse massage en ervaar de koestering en ontspanning en verlaag het ongemak van de weëen tijdens de geboorte van je kind.

Ongeveer 2 tot 6 weken na de geboorte kan je gebruik maken van een sluitende massage. Dit is om het gehele lichaam te sluiten en ter ondersteuning van het herstel van de kraamvrouw. In 7 stappen wordt het gehele lichaam ingewikkeld in Rebozo of soortgelijke doeken van hoofd naar voeten toe. Deze doeken worden per onderdeel ongeveer 5 minuten op "spanning" gebracht en gehouden om daarna heel rustig weer los gelaten te worden. Zo gaat de behandeling het gehele lichaam door met een "wedergeboren" gevoel sluit je de massage af

Voor meer informatie: www.rebozo.nl 

Maak een Gratis Website met JouwWeb