Home » Sat Nam Rasayan Healing

Sat Nam Rasayan,

(SNR) is een eeuwen oude Yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om mensen te helpen genezen. De behandelaar bereikt deze meditatieve en neutrale staat door zintuigen en elementen te trainen. De waarneming verruimt. Men zal door deze bewuste staat in Shunia kunnen leven, een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat om spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en lossen aanwezige blokkades en weerstanden op.
Sat Nam Rasayan werd eeuwen lang in het geheim beoefend maar is sinds 30 jaar toegankelijk voor iedereen gemaakt.

In 1999 volgde ik een training bij Sat Atma Kaur Khalsa ( 3HO ), sinds die tijd combineer ik deze en andere healing vormen in mijn praktijk en heb ik tevens mijn spirituele naam aangenomen; Avtar Padmani Kaur

Bij een zuivere Sat Nam Rasayan behandeling mag de kleding aan blijven en ervaar je (soms )een lichte aanraking, maar meestal bemerk je alleen de energie en het warme helende effect.

De behandeling heeft een afsluiting met een bestendigende Bars techniek , dit door (de ervaring van vele jaren) ondervonden voordeel!

Aanbeveling:

 

20161130_104832-1.jpg
 

Maak een Gratis Website met JouwWeb