Home » Zwangerschapsyoga/ Ont- zwangeryoga

Sat Shanti Kundalini Yoga

 

Ben je zwanger en wil je je graag holistisch voorbereiden op de geboorte? Dat kan! Tijdens de Zwangerschapsyoga blijft niets onbesproken, tijdens de lessen kan je al je vragen stellen en bereid je je lichaam voor op een gezonde verantwoorde manier. Vol vertrouwen kan je straks de bevalling aan.
De nieuwe cursus start op dinsdag 23/11 om 19.00
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website.
Als bonus kan je gebruik maken van mijn assistentie tijdens de geboorte zodat je de weeën precies zo kunt opvangen als je geleerd hebt en je niet alleen gelaten word.
www.shantizwangerschapsbegeleiding.nl

Wil je Zwangerschapsyoga volgen, alleen, met je partner ? In een kleine groep van maximaal 4 personen ben je welkom in de praktijkruimte van Sat Shanti Kundalini Yoga. Je kunt een 10 lessen kaart aanschaffen en deelt zelf in of je één of twee keer in de week komt of één keer in de twee weken. De lessen duren 1,5 uur en worden afgesloten met yogi thee. Je bereidt je lichaam & geest optimaal voor. Je krijgt uitgebreide informatie en onderbouwing, je neemt kennis tot je die eventuele onzekerheid en/of angst doet verdwijnen. Wanneer je de yoga gevolgd hebt kan je tevens aanspraak maken op assistentie (door Anita/ Avtar Padmani) tijdens de geboorte op de manier die je tijdens de lessen hebt aangeleerd. Wil je weten hoe anderen het ervaren hebben? Lees meer onder kopje "Jouw ervaring"

Na de geboorte van je baby is het fijn je lichaam de kans te geven om te ont- zwangeren. Normaal gesproken heeft je lichaam daar de zelfde tijd voor nodig als dat je zwangerschap duurde. Logisch toch?! Alles in de natuur is in balans dus waarom zou jouw lichaam dat sneller moeten kunnen dat dat van iemand anders? Geloof me die lonkende spijkerbroek krijg je ooit wel weer aan maar nú even niet...Help je lichaam en proef gelijktijdig nog even langer van de GEBOORTE SFEER die rond de zwangerschapsyoga en ont- zwanger yoga hangt. Je kunt mee doen mét de zwangeren voor een blok van 5 of 10 lessen. De keuze is aan jou. Er is maximaal plaats voor drie personen dus overleg even of er plaats is of dat er een nieuwe groep gaat starten.